Herzlich willkommen

Der jahrhundertealte Innenhof für die perfekte Flucht aus dem pulsierenden Stadtleben.

Restoran i caffe bar

U hotelu poslužujemo tradicionalni slavonsko-podravski doručak pripravljen od lokalnih namirnica, a ponuda caffe bara se sastoji od domaćih vina, likera, rakija, organskih čajeva, prirodnih sokova i craft piva. U posebnom ozračju našeg restorana organiziramo svečane ručkove i večere.

Lerne mehr

Biciklizam

Cesta, makadam, brdo, nizina – za svakoga ponešto. Upoznat ćete tako rijeku Dravu, bilogorska brda i vinograde, seoska domaćinstva, lokalno stanovništvo, cvjetne livade i polja - netaknutu prirodu na dohvat ruke. Što se tiče bicikala, možete ponijeti svoje ili ih iznajmiti kod nas u hotelu. U ponudi imamo brdske i električne bicikle.

Lerne mehr

Konferencijska dvorana

Organizaciju konferencija, treninga za osoblje, poslovnih intervjua, stručnih skupova, seminara, prezentacija ili manjih sastanaka povjerite našem stručnom timu. Vrhunski opremljena konferencijska dvorana kapaciteta 40 osoba i soba za sastanke kapaciteta 12 osoba po mjeri su za svačije poslovanje.

Lerne mehr

Blog

Leider ist der Eintrag nur auf Kroatisch verfügbar.

(Hrvatski) Travanj u Virovitičko-podravskoj županiji

Leider ist der Eintrag nur auf Kroatisch verfügbar.

(Hrvatski) 10 fotografija zbog kojih ćeš se zaljubiti u Virovitičko-podravsku županiju

Leider ist der Eintrag nur auf Kroatisch und Amerikanisches Englisch verfügbar.

Top 10 stvari koje možeš raditi kada posjetiš Podravinu i Slavoniju

Sei Teil unserer magischen Geschichte.

Wie Sie uns erreichen

(Hrvatski) Automobilom

(Hrvatski) Hotel Kurija Janković smještena je gotovo neposredno uz državni cestovni pravac D5 koji predstavlja dionicu najkraće rute koja srednju Europu spaja s Jadranskim morem. Udaljena je 8 km od Graničnog prijelaza Terezino Polje – Barcs (Mađarska).

Cestovne udaljenosti do većih gradova u okruženju: Zagreb 160 km, Osijek 131 km, Pečuh 94 km, Budimpešta 253 km, Ljubljana 299 km i Beč 320 km.

(Hrvatski) Biciklom

(Hrvatski) Hotel Kurija Janković nalazi se na trasama dvije najpoznatije europske biciklističke rute: Dravska ruta i EuroVelo 13 – Ruta željezne zavjese na koje se nadovezuje mreža od 530 km označenih biciklističkih staza na području Virovitičko-podravske županije.

(Hrvatski) Vlakom

(Hrvatski) Hotel Kurija Janković nalazi se na udaljenosti od 10 km od željezničkih kolodvora u Virovitici i Barcsu (Mađarska).

(Hrvatski) Avionom

(Hrvatski) Najbliže međunarodne zračne luke u okruženju su Zagreb, Osijek, Budimpešta, Ljubljana i Beč.

Ihre Meinung ist wichtig

Trip Advisor